Програма маркетингової товарної політики торговельного підприємства - Ткаченко, Н. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто питання формування ефективної програми маркетингової політики на прикладі торговельних підприємств, інтеграція товарної політики торговельних і виробничих організацій. In the article are consider questions of shaping an efficient program of marketing policy on the example of trade enterprises; integration of commodity policy of trade and production organizations.
Keywords: програма; маркетингова політика