Використання скляних зламків для одержання повільнодіючих мінеральних добрив - Козій, О. І.; Колтун, А. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Вивчено розчинність у воді порошків промислових скляних зламків залежно від розміру фракцій і одержаних на їх основі композицій введенням у розтопи селітр. Called will be utillized as a component of compositions for deriving slowly of soluble nitrogenous fertilizers.