Основні проблеми бізнесу дохідним підходом і методи їх вирішення - Скворцов, І. Б.; Загорецька, О. Я.; Гринаш, Л. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено основні проблеми, які виникають під час оцінювання бізнесу дохідним підходом. Виконано математичне обґрунтування найтиповіших помилок, що виникають у цьому методі. Запро- поновано нові методи розрахунку вартості бізнесу, які найбільше відповідають реальним умовам. The main problems that arise in assessing business income approach are researched. A mathematical justification of the most common errors that occur in this method are written. The new methods of calculating the business value that best represent real conditions are proposed.
Major problems business valuation income approach and methods to solve them
Keywords: оцінка бізнесу; оцінка бізнесу дохідним підходом; модель Гордона; моделі Інвуда; Хоскальда і Ринга; business valuation; business valuation income approach; model Gordon; model Invuda; Hoskalda and Ring