Дослідження режимів роботи трансформаторів струму - Ференсович, Роман (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано розрахункову модель, що дозволяє виконувати дослідження режимів роботи трансформаторів струму та обчислювати миттєві значення напруги на розімкнутій вторинній обмотці трансформатора струму. Запропонована принципова схема уникнення крахових подій шляхом закорочення вторинної обмотки трансформатора струму в аварійних ситуаціях.
Investigation modes work of current transformers
Keywords: трансформатор струму; крахова подія; рівень безпечної роботи; ймовірність; захист