Вплив полівінілпіролідону на водотривкість епоксиамінних композицій - Гуменецький, Т. В.; Лавренюк, О. І.; Білий, Л. М.; Суберляк, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено вплив полівінілпіролідону (ПВП) на водотривкість епоксиамінних композицій холодного та гарячого тверднення. Показано, що введення полімерного модифікатора в епоксиамінну композицію суттєво підвищує водотривкість покрить на її основі. Нижчі значення водопоглинання мають термооброблені композиції. The influence of polyvinyl pyrrolidone (PVP) on water resistance of epoxyamine compositions of cool and ardent solidification is investigated. It was shown that addition of polymeric modifying agent in epoxyamine composition considerably improves the water resistance of coatings on its basis. The lowest values of water absorption have wrought compositions.