Збіжність розвинень за системою власних та приєднаних векторів - Бушмакін, В. М.; Каленюк, П. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджується збіжність розвинень за власними та приєднаними векторами абстрактного оператора з кратним спектром у сепарабельному гільбертовому просторі. The paper considers the convergence of eigen and associated vector expansions for the abstract operator with multiple spectrum in separable Hilbert space.
The convergence of eigen and associated vector expansions for the abstract operator
Keywords: абстрактний оператор; кратний спектр; базис Рісса; abstract operator; multiple spectrum; Riesz basis