Сегментація ринку туристських послуг - Лозинська, М. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Пояснено стратегії досягнення конкурентних переваг туристичними організаціями на ринку Львівщини. Значну увагу приділено стратегії сегментування споживчого ринку. Здійснено сегментування ринку туристських послуг та вказано перспективні сегменти. Competitive strategies for the organizations of tourism market in Lviv region are studied in this paper. The segmentation of market and perspective segments for organizations of tourism market is considered.