Неавтоклавний газобетон, одержаний з використанням відпадків промисловості - Позняк, О. Р.; Мельник, А. Я.; Солтисік, Р. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджено вплив карбонатвмісного та сульфатного відпадків переробки солі на властивості цементуючих систем та ніздрюватих бетонів на їх основі. There is investigated the effect of carbonate-containing and sulfate salt processing wastes on the properties of cementitious systems and aerated concretes based on them.
Keywords: газобетон; відпадки переробки солі; кратність спучування; міцність; порова структура; aerated concrete; salt processing wastes; swelling multiplicity; strength; porous structure