Збірник нормативних документів Національного університету «Львівська політехніка» - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Збірник містить чинні на 1 липня 2011 року нормативні документи Національного університету “Львівська політехніка”, які регламентують освітню, наукову, методичну, фінансово-господарську діяльність університету та його структурних підрозділів.
Keywords: Національний університет “Львівська політехніка”; нормативні документи