Організація та дослідження інноваційної структури складного виробничого комплексу - Федорчук, Є. Н.; Ткаченко, Н. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Проаналізовано структуру виробничого комплексу як складної підсистеми. Досліджені і формалізовані чинники впливу на конкурентоспроможність підприємства. Формалізована організація інноваційної моделі сучасного виробничого комплексу. The structure of production complex as subsystem analyzed. Factors snfluence on the double criterion of enterprise competetiveness investigated and formalized. Organisation of innovative models of modern industrial complex formalized.
Keywords: Інноваційна структура; складний виробничий процес; чинники впливу на конкурентоспроможність