Державницька діяльність Української повстанцької армії в роки Другої світової війни - Замлинський, Т. І. (My University, 2003)
Зроблено спробу проаналізувати теоретичну та практичну державницьку діяльність УПА під час німецько-радянської війни. An attempt to analise theoretical and practical aspects of struggle for independence undertaken by Ukrainian Insurgent Army during World War II.