Урахування впливу акустичного забруднення на оцінювання вартості придорожніх територій - Ємець, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено результати досліджень впливу автотранспортного шуму на вартість придорожніх територій. Запропоновано коефіцієнт до вартості придорожніх територій через застосування гігієнічних нормативів. Запропоновано протишумові захисні заходи з урахуванням використання суміжних з автодорогами земельних ділянок. Приведены результаты исследований автотранспортного шума на стоимость придорожных территорий. Предложено коэффициент к стоимости придорожных территорий с учётом гигиенических норм. Предложены противошумовые защитные мероприятия с учетом использования смежных с автодорогами земельных участков. The brought results over of researches of motor transport noise on the cost of wayside territories. The offered coefficient is to the cost of wayside territories from application of hygienical norms. Anti-noise protective measures are offered taking into account the use of contiguous with motorways lot lands.
Учет влияния акустического загрязнения на оценивание стоимости придорожных территорий
An estimation of influence of acoustic contamination is on the cost of wayside territories
Keywords: оцінювання територій; акустичний шум; міжнародні автомобільні транспортні коридори