Науково-технічний процес у світлі глобалізаційних процесів - Верхола, Н. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто особливості науково-технічного прогресу в Україні та зарубіжних країнах із врахуванням глобалізаційних процесіа Подано статистику бюджетного фінансування вітчизняної науки. Запропоновано головні типи моделей науково- інноваційного розвитку. Is devoted to the peculiarity of the scientific and technical progress in Ukraine and foreign countries taken account of the globalization processes. Author gives the statistics of the budget fund of the native science. Also author proposes the main types of the scientific and innovation development models.