Пошуки національної своєрідності в архітектурі Львова на межі ХІХ-ХХ ст. - Лінда, С. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто проблему формування і розвитку національних стилів в архітектурі Львова - українського модерну і закопанського стилю - на межі XIX - XX століть. This article is dedicate to the problem of forming and development of native stiles in Lviv’s architecture on the boundary of 19th - 20th CC.