Аналіз проблеми уніфікації архітектури систем управління контентом - Мищишин, В. І.; Жежнич, П. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Здійснений огляд популярних систем управління контенту. Виділено переваги та недоліки цих систем. Подано опис класичної архітектури побудови систем управління контентом (Content Management System (CMS)). Висвітлено моделі представлення даних в CMS та здійснено аналіз проблеми уніфікації архітектури CMS. The survey of popular content management systems. Highlighted the advantages and disadvantages of these systems. Filed description of classical architecture building content management systems (Content Management System (CMS)). Model deals with data representation in CMS and analysis of the problem of unification of architecture CMS.
Keywords: системи управління контентом; уніфікація; архітектура CMS; класифікація CMS; моделі представлення даних; функціонування CMS; CMS-системи; content management system; unification; architecture CMS; classification CMS; data representation model; functioning CMS; CMS-system