Математична модель розподілу маси речовини в струмені розпилення під час струменевого оброблення поверхонь незв’язаними твердими тілами - Стоцько, З. А.; Стефанович, Т. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Обгрунтовано необхідність врахування розподілу маси речовини в струмені розпилення під час моделювання процесу струменевого оброблення. Побудовано математичну модель розподілу маси і запропоновано алгоритм для обчислення розподілу маси речовини в струмені.

Mass distribution should be taken during blast finishing simulation. The mathematical model of mass distribution is created. Algorithm for calculation of mass distribution in suspension jet is offered.
Keywords: 621.924