Геоінформаційно-картографічний підхід щодо зонування земель (на прикладі адміністративних територій Київської області) - Барладін, О.; Остроух, В.; Скляр, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто основні геоінформаційно-картографічні підходи створення проектів землеустрою щодо зонування земель, проаналізовано картографічні особливості оформлення плану зонування земель за їх категоріями та типами землекористування, як кінцевого результату зонування. доведено, що обєднання картографічних матеріалів на основі єдиного геоінформаційного проекту забезпечує вирішення прикладних задач зонування земель. Россмотрены основные геоинформационно-картографические подходы создания проектов землеустройства по зонированию земель, проанализированы картографические особенности оформления плана зонирования земель за их категориями и типами 0землевладения, как конечного результата зонирования. Доказано. что обьеденение картографических материалов на основе общего геоинформационного проекта обеспечивает решения прикладных задач зонирования земель. Are considered the basic GIS-cartographical approachts of creation of projects of land management on zoning of the earths, are analysed cartographical features of registration of the plan of zoning of the earths behind their categories and landed property types, as zoning end result. It is proved that association of maps and sharts on the basis of the general GIS project provides the decision of applied problems of zoning of the earths.