Місто в ХХІ столітті: розквіт чи муміфікація! - Середюк, І.; Середюк, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто проблематику співіснування у сучасній забудові міст старої та модерної архітектури.