Модель оцінки стану територій у зоні впливу техногенно небезпечних об’єктів (на прикладі Хмельницької АЕС) - Дець, Т.; Dets, T.; Дец, Т. (My University, 2017)
Створено модель оцінки стану територій за рівнем сприятливості використання земель у зоні впливу техногенно небезпечних об’єктів (на прикладі зони спостереження Хмельницької АЕС).

Created a model assessment the state of areas in terms of ecological land use in the area of influence of dangerous technogenic objects (for example the area of supervision Khmelnytsky NPP).

Создана модель оценки состояния территорий по уровню благоприятности использования земель в зоне влияния техногенно опасных объектов (на примере зоны наблюдения Хмельницкой АЭС).
Model assessing the state areas of in the zone of dangerous technogenic objects (for example Khmelnitsky NPP)
Модель оценки состояния территорий в зоне влияния техногенно опасных объектов (на примере Хмельницкой АЭС)
Keywords: оцінка стану та розвиток тери- торії; фактори впливу; зона спостережень АЕС; 332.36; 631.4; 621.311.25