Міжнародне співробітництво України в галузі реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на сучасному етапі - Андрієнко, М. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розкрито характерні ознаки та особливості міжнародного співробітництва України в галузі реагування на надзвичайні ситуації техногеного та природного характеру на прикінці ХХ – початку ХХІ ст. Opening the main factors, what influences on complete of Ukrainian army by military men of professional service.