Дизайн інтер'єру офісно-виробничого приміщення PNG Studio у м.Львові, вул. Городоцька, 242 - Баранецька, Надія Іванівна; Baranetska, Nadiia Ivanivna (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
У бакалаврській кваліфікаційній роботі використано теоретичні та методологічні основи дослідження, функціональне, технічне та стилістичне вирішення офісно-виробничого приміщення PNG studio у сучасному дизайні інтер'єрів. Простір спроєктовано з урахуванням ергономіки, державних будівельних норм, освітлення та функціонального зонування, що є важливими для виробництва та офісної частини. Завдяки розробленому дизайну, який є дуже комфортним, зручним, просторим, естетичним, технічно обладнаним, з елементами ідентифікації бренду, з врахованими побажаннями працівників та клієнтів, компанія зможе ефективно виділятися серед конкурентів, бути цікавою для клієнтів та комфортною для працівників. При створенні цього простору важливо враховувати особливості поєднання офісної та виробничої частини, колірне вирішення, грамотне розміщення обладнання та умеблювання. Для цього було проведено багато досліджень аналогів, спостережень за процесом роботи на виробництві та в офісі, ескізування, пошуки вдалого рішення, організація та розташування робочих зон. Фірмові елементи підкреслюватимуть унікальність і високий рівень бренду, що позитивно вплине на формування привабливого іміджу компанії та підвищення довіри з боку клієнтів.

The bachelor's qualification work applies theoretical and methodological foundations of research, as well as the functional, technical, and stylistic solutions for the office and production premises of PNG Studio in the context of modern interior design. The space was designed with consideration of ergonomics, state building regulations, lighting, and functional zoning, all of which are crucial for both the production and office parts. Thanks to the developed design, which is very comfortable, convenient, spacious, aesthetic, technically equipped, and includes elements of brand identity, while also taking into account the wishes of employees and clients, the company will be able to stand out effectively among competitors, attract clients, and provide comfort for workers. While creating this space, it was important to consider the specifics of combining office and production areas, the color scheme, and the competent placement of equipment and furnishings. Numerous studies of similar examples, observations of the production and office workflow, sketching, and the search for optimal solutions, as well as the organization and arrangement of working zones, were carried out. Branded elements will emphasize the uniqueness and high level of the brand, which will positively influence the formation of an attractive company image and increase client trust.
Interior design of the office and production facility PNG Studio in Lviv, 242 Horodotska St.
Keywords: 6.022.03.03; DTF-друк; офіс; виробництво; простір; функціональність; ергономічність; зонування приміщень; DTF printing; office; production; space; functionality; ergonomics; space zoning