Розрахунок сталебетонних плит на дію поперечного навантаження - Берестянська, С. Ю.; Кобзєва, О. М (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Проаналізовано роботу конструкції із зовнішнім листовим армуванням. Виконано порівняння експерементальних й отриманих теоретичних даних для різних плит, на підставі чого зроблено висновок про відповідність запропонованої методики розрахунку сталебетонних плит на дію зовнішнього навантаження з наявними експерементальними даними. The author provides the operability analysis of construction with external sheet reinforcement. Basing on comparative analysis of theoretical and experimental results of the steel concrete slabs under the external loads the author makes the conclusion of competency of proposed methodology.
Keywords: сталебетонна плита; зовнішнє навантаження; конструкція із зовнішнім листовим армуванням; міцність бетону; міцність сталевого листа; steel concrete slabs; external load; construction with external sheet reinforcement; toughness of the concrete; toughness of the steel sheet