Фінансово-облікове забезпечення факторингових партнерських угод в Україні - Струк, Н. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Сформульовано теоретичні аспекти особливостей ділового партнерства підприємств на ринку факторингових послуг. Відображено їх облік. In thus article author have been formulated a heoretical conclusions on peculiarity of business partnership enterprises of the factoring market. To be reflected accounting this operations.
Keywords: теоретичні аспекти; факторингові послуги; theoretical conclusions; factoring market