Обліково-аналітичне забезпечення в інформаційній боротного капіталу підприємства - Мних, Є. В.; Брадул, О. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Досліджено структуру інформаційної системи управління діяльністю корпорацій. Визначено місце обліково-аналітичного забезпечення. Встановлено вплив елементів облікової політики на ефективність обліково-аналітичного забезпечення менеджменту корпорацій. Тhis research article investigates the structure of management information system performance. Determine the accounting and analytical support. A impact of accounting policy on the efficiency of accounting and analytical support management corporations.
Keywords: інформаційна система; менеджмент корпорацій; information system; management corporations