Сучасні проблеми логістики - Петрович, Й. М.; Семенів, О. М. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглядається стан впровадження науково обгрунтованих підходів в організацію логістичних операцій на підприємствах України. Показано необхідність розвитку логістики для управління матеріальними та кредитно- грошовими потоками при телефонному та комп’ютерному обслуговуванні замовників.