Маркетинг страхових інновацій - Забурмеха, Є. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто сутність інновацій та необхідність їх упровадження в діяльність страховиків як інструменту підвищення конкурентоспроможності страхових компаній на ринку страхових послуг. The article describes the essence of innovation and the need to implement them in the activities of insurers as a tool for improving the competitiveness of the insurance companies in the insurance market.
Insurance innovation marketing
Keywords: страхова компанія; інноваційна діяльність; конкурентоспроможністю; insurance company; innovation; competitiveness