Візуальна реклама і міське середовище - Рочняк, Ю. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Реклама є невід'ємною складовою частиною економічної діяльності, атрибутом міського середовища і активним формотворчим чинником. Викладено деякі найважливіші візуальні критерії взаємодії реклами та архітектурного контексту.