Правові основи соціального захисту військовослужбовців Західноукраїнської Народної Республіки - Стукаліна, Н. Т. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто проблеми соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей. Проаналізовано нормативно-правові акти уряду Західноукраїнської Народної Республіки щодо соціально-економічного та правового захисту вояків Галицької Армії. It deals with the problems of servicemen and their family’s social protection; the statenormative acts of The People’s West Ukrainian Republic government, concerning socialeconomical and rightful protection of the Galician Army servicemen.