Застосування цільових угод під час мотивації працівників апарату управління підприємства - Кіндерманн, Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Розкрито сутність цільових угод, обґрунтовано передумови і можливість їх застосування на підприємстві під час мотивації працівників апарату управління, запропоновано формуляр цільової угоди та методику його заповнення. The essence of the target agreements (contracts) is revealed, the possibility of their use on enterprise in process of the motivations workman device of management is motivated, the card of the agreement and methods of its filling are offered.