Розрахунок рам із довільним розподілом маси та рухомими вузлами на вільні коливання - Давидчак, О. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Запропоновано методику дослідження вільних коливань рам із довільним роз- поділом мас та рухомими вузлами, розроблену на основі алгоритму методу граничних елементів і теорії квазідиференціальних рівнянь. The method of research of free vibrations of frames is offered with the arbitrary division of the masses and mobile knots, developed on the basis of algorithm of method of maximum elements and theory quasi-differential equalizations.