Проблеми притягнення до адміністративної відповідальності осіб після закриття кримінального провадження - Васько, Іван (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
These theses describe the peculiarities of the Code of Ukraine on administrative violations and the imperfection of certain parts and articles.
Keywords: правопорушення; юридична відповідальність; кримінальний кодекс