Числовий метод відновлення спектра сигналу з використанням апріорної інформації про розв’язок - Прудиус, І.; Лазько, Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто використання нелінійних алгоритмів для часткового відновлення спектральних складових, втрачених при дифракційному обмеженні системи формування.