Концепція застосування новітніх інформаційних технологій до процесу управління науково-навчальними організаціями - Бублик, М. І.; Сокіл, М. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Досліджено застосування новітніх інформаційних технологій до управління науково-навчальними організаціями. Запропоновано концепцію побудови інформацій¬ної системи на основі структури бази знань, ефективність якої залежить від наповне¬ності та адекватності інформації, на основі якої вона організована. В основу концепції моделі покладено сукупність програмних агентів, узгодження і координацію яких пропонується реалізувати, використовуючи можливості мереж Петрі. Applicaiton of modern information technology in the process of management by the scientific - educational organizations was investigated in this paper. A conception of making infotmation - search system on the principles of the knowledge base structure, effectiveness of which depends on the filling and aquivalency of the information, on the base of which it is organized. The totality of program agents, coordination of which is proposed to be realized, using the opportunitios of the Petri network.