Податкове планування в управлінні державними фінансами - Супруненко, С. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розглядається та аналізується податкове планування на рівні держави яке являє собою сукупність законних оптимальних дій, які включають використання нормативно-правових актів з метою зростання рівня надходження податків до бюджету, на ряду з зниженням податкового тягаря.