Розпізнавання біоелектричних сигналів за допомогою штучної нейронної мережі - Паламар, М. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядається алгоритм обробки біоелектричної інформації у системі реєстрації ЕРГ-сигналів із застосуванням нейронної мережі, яка адаптивно настроюється за зразковим сигналом автоматичним підбором внутрішніх вагових коефіцієнтів для мінімізації різниці між фактичним вихідним сигналом і сигналом навчання. Наведено результати роботи алгоритму. In this paper the algorithm of bioelectric information processing in signal registration system with nejron application is reviewed. This net is adaptively change on pattern signal by the way of automatic selecting of inside coefficients to minimize the difference betwen the real output signal and pattern. The result are given.