Феномен політичного лідерства в контексті суб’єктно-об’єктної політичної взаємодії - Школяр, Мар’яна (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто особливості політичної взаємодії та взаємовпливу між суб’єктами (політичними лідерами) та об’єктами (послідовниками) процесу політичного лідерства Описано способи домінування, якими володіє лідер як суб’єкт процесу політичного лідерства. The peculiarity of political interaction and mutual influence between the sudject (the political leader) and the odject (the followers) of the process of political leadership was considered. The methods of dominion which the leader possess as a subject of the process of political leadership have been described.