Лексико-семантичне значення терміна ренмен - Дмитрук, Анна; Дмитрук, Вероніка (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Стаття містить спробу лексико-семантичного аналізу терміна японської каліграфії ренмен. Розглянуто особливості його історичного формування. Виокремлено основні випадки ренмену сучасної японської мови

An attempt of lexical-semantic analysis of the term “renmen” of the Japanese calligraphy is made. The peculiarities of its historical formation are considered. The main cases of the renmen of contemporary Japanese language are singled out.
Keywords: японська мова; українська мова; каліграфія; ієрогліф; ренмен; Japanese language; Ukrainian language; calligraphy; hieroglyph; renmen; 811.111’373.46