Імітаційна модель для дослідження транспортного рівня комп’ютерних мереж - Гвоздик, А.; Обельовська, К. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Для дослідження транспортного рівня комп'ютерних мереж запропонована імітаційна модель, що базується на об'єктно-орієнтованому підході.

The simulation model for computer networks transport level analysis is offered. The model is based on object-oriented technique.
Keywords: 681.324