Розрахунок властивостей супутнього нафтового газу для задач його обліку - Матіко, Ф. Д.; Масняк, О. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Викладено результати порівняльного аналізу методів розрахунку властивостей супутнього нафтового газу. Обґрунтовано область застосування окремих методів розрахунку. Results of comparative analysis of methods for humid oil gas properties calculation are given in the paper. The fields of application for some of the calculation methods are defined.
Keywords: порівняльний аналіз; нафтовий газ; comparative analysis; oil gas