Моделювання процесів вступу та припинення дії законодавчих актів на основі продукційних моделей подання знань - Николайчук, Л. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено та промодельовано поведінку суб'єктів права в процесі припинення дії того чи іншого закону. In this work is problem is research and modeling of behavior of legal subjects in the process of stopping of action of that or other law.