Вплив ступеня помелу відпрацьованих автокаталізаторів на вихід металів платинової групи - Сенишин, М. С.; Цюпко, Ф. І.; Ларук, М. М.; Ятчишин, Ю. Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
вихід металів платинової групи (МПГ) з використанням гідрометалургійного методу. Встановлено, що зі зменшенням розмірів частинок подрібненого каталізатора зростає ефективність кислотної екстракції МПГ. Influence of a degree to a grinding shallow of the worked motor-car catalysts on output metals of platinum group (MPG) with using a hydrometallurgical method has been investigated. It is established, that efficiency of the acid extraction of MPG grows with diminishment of sizes of particles of the catalyst up.