Розрахунок параметрів наземного лазерного сканування - Шульц, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Запропоновано методику розрахунку оптимальних параметрів наземного лазерного сканування. Як головні параметри польових робіт, які необідно оптимізувати, вибрано кількість станцій сканування та відстань до об'єкта сканування. Предложена методика расчета оптимальных параметров наземного лазерного сканирования. В качестве главных параметров полевых робот,которые необходимо оптимизировать, приняты количество станций сканирования и расстояние до объекта сканирования. The method of terrestrial laser scanning optimum parameters calculation is offered in work. As main of parameters of the field works which must be optimized accepted amount of the stationsscan and distance to the object of scan. Lviv Polytechnic.
Расчет параметров наземного лазерного сканирования
Calculation of terrestrial laser scanning parameters
Keywords: наземне лазерне сканування