Підхід до побудови потокового графа алгоритму - Яковлева, І. Д.; Лісовенко, І. Д. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто метод визначення готовності даних з використанням концепції машини потоків даних та запропоновано підхід до побудови потокового графа алгоритму.

In this paper the method of definition of data readiness based on the dataflow machine conception is considered and the approach to construction of algorithm flowgraph is offered.
Keywords: 004.272.44