Характеристика низькопроникних крейдяно-палеогенових флішевих порід-колекторів Долинського нафтогазопромислового району Внутрішньої зони Передкарпатського прогину - Пелипчак, П. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено результати асиметричних гістограм відкритої пористості та абсолютної проникності з низькими показниками порід-колекторів, а також коефіцієнт нафтовилучення, та залишкові геологічні запаси нафти категорії А+В+С, для піщаних порід – колекторів крейдяно-палеогенового флішу Долинського нафтогазопромислового району Внутрішоьї зони Передкарпатського прогину. Приведены результаты аcиметрических гистограмм по открытой пористости и абсолютной проницаемости с низкими показателями пород-коллекторов, а также остаточные геологические запасы нефти категории А+В+С, коэффициент нефтеизвлечения для песчаных пород мел-палеогенового флиша Долинского нефтегазопромышленного района Внутренней зоны Предкарпатского прогиба. The results of asymmetric histograms of open porosity and absolute permeability with low reservoir, as well as residual of oil deposits of category A+B+C, the oil recovery factor for send rocks of Cretaceous-Paleogene flysch of Dolyna oil and gas region of the Inner Zone of Carpathian foredeep are presented.
Характеристика низкопроницаемых мел-палеогеновых флишевых пород-коллекторов Долинского нефтегазопромышленного региона Внутренней зоны Предкарпатского прогиба
Characteristics of cretaceous-paleogene flysch reservoir rocks with low permeability from the oil- and gas-field in Dolyna, Inner zone of the Carpathian foredeep
Keywords: колекторські властивості; абсолютна проникність; відкрита пористість; еоцен; олігоцен; нафтогазоносність; нафтогазопромисловий район-НГПР; підрахунок запасів нафти; коефіцієнт нафтовилучення; колекторские свойства; абсолютная проницаемость; одкритая пористость; еоцен; олігоцен; нефтогазоносность; нефтогазопромышленный район-НГПР; подсчёт запасов нефти; коэффициент нефтеизвлечения; reservoir properties; absolute permeability; open porosity; Eocene; Oligocene; oil and gas; oil and gas industrial district; the calculation of oil reserves; the oil recovery factor