Підвищення ефективності цифрових безпровідних систем шляхом вибору методів модуляції - Пелішок, В. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Запропоновано методику вибору методів цифрової модуляції для забезпечення основних системних вимог до безпровідних систем передачі даних: заданої ймовірності появи бітових помилок та заданої швидкості передачі даних. Показниками ефективності системи є використання її енергетичних та частотних ресурсів. The method of choice of methods of digital modulation is offered for providing of the basic system requirements to the off-wire systems transmissions given: set probability of appearance of bit errors and set speed transmissions given. The indexes of efficiency of the system is the use of it power and frequency resources.
Keywords: цифрова модуляція; бітові помилки; digital modulation; bit errors