Формування просторової структури землекористувань сільськогосподарських підприємств в нових соціально-економічних умовах - Любчик, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Описане формування просторової структури землекористувань сільсько- господарських підприємств у нових соціально-економічних умовах і визначені чинники цього процесу, які існують в сільськогосподарському виробництві. In the article are examine a question and particularities of shaping a spatial structure of possessions in conditions of market conversions in the Ukraine.