Поперечні коливання нелінійно пружного середовища і метод Д’Аламбера у їх дослідженні - Сокіл, Б. І.; Сеник, А. П.; Назар, І. І.; Сокіл, М. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розроблено методику побудови розв’язку крайової задачі для нелінійного рівняння з частинними похідними четвертого порядку, яка описує поперечні коливання одновимірного однорідного середовища. Is developed a technique of construction of the decision of a regional task for the nonlinear equation in private derivative of the fourth order, which describes cross of Fluctuations one-dimensional environment.