Міщенко, АнастасіяБасюк, Тарас2023-04-252023-04-252019-05-162019-05-16Міщенко А. Структура інформаційної системи оцінювання терміну придатності продуктів харчування / Анастасія Міщенко, Тарас Басюк // Інформація, комунікація, суспільство 2019 : матеріали 8-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2019, 16-18 травня 2019 року, Чинадієво. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 257–258. — (Технології інформаційного менеджменту та інтелектуального опрацювання даних).978-966-941-333-8https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/58127This article describes the problem of the irrational use of food and possible solutions. As a result of the research, the existing methods for solving this problem were analyzed, their advantages and disadvantages were revealed. The article presents the structure and description of the work of the protected information system, which can be used after release to solve the irrational use of food. The proposed approach can be used not only for individual purposes, but also for business needs, which creates conditions for reducing the amount of food waste.257-258ukпродукти харчуваннямоніторингякістьцифровий дімрозпізнаванняСтруктура інформаційної системи оцінювання терміну придатності продуктів харчуванняConference Abstract© Національний університет “Львівська політехніка”, 20192Mishchenko A. Struktura informatsiinoi systemy otsiniuvannia terminu prydatnosti produktiv kharchuvannia / Anastasiia Mishchenko, Taras Basiuk // Information, Communication, Society 2019 : proceedings of the 8th International Academic ConferenceICS-2019, 16-18 travnia 2019 roku, Chynadiievo. — Lviv : Lviv Politechnic Publishing House, 2019. — P. 257–258. — (Tekhnolohii informatsiinoho menedzhmentu ta intelektualnoho opratsiuvannia danykh).