Банківська система України: процес становлення і проблеми розвитку - Римар, М. В.; Тушницький, А. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено розвиток банківської системи України, проведено аналіз причин стагнації в розвитку банківської системи за період незалежності, їх наслідки та запроваджено заходи для стабілізації ситуації. This article investigates the development of the Ukrainian banking system, analyzes the causes of stagnation in the development of the banking system over the period of independence, their implications and introduced measures to stabilize the situation.
Keywords: стагнація; банківська система; ліквідність; валютні спекуляції; інфляція; stagnation; the banking system; liquidity; currency speculation; inflation