Світовий досвід фінансування інноваційної діяльності підприємств - Єпіфанова, І. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано досвід іноземних країн щодо фінансування інноваційної діяльності підприємств, зокрема США, Франції, Німеччини. Досліджено методи та принципи державного стимулювання фінансування інновацій. Визначено напрямки покращення стану фінансування інноваційної діяльності вітчизняних підприємств. The experience of foreign countries about financing innovative activity is analyzed in article, including the USА, France, Germany. The methods and principles of government funding to stimulate innovation is examined. Directions of improvement the financing innovation of domestic enterprises are determined.
World experience of innovation funding of enterprises
Keywords: фінансування; фінансові ресурси; податковий кредит; бюджетне фінансування; finance; financial resources; tax credit; government funding